Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία MasterMetalSmiths δραστηριοποιείται στο χώρο των κτιριακών και βιομηχανικών μεταλλικών κατασκευών από το 2000. Κατά το διάστημα αυτό εως σήμερα, η πορεία της εταιρείας μας ήταν ανοδική, έχοντας στο ενεργητικό της κατασκευές ποικίλης φύσεως. Συνεργαζόμενη με εγχώριους και εξωτερικούς κατασκευαστικούς ομίλους, καθιερώθηκε και αποτελεί πια, σταθερή αξία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών στην Κύπρο.

Διαθέτει ιδιόκτητη εγκατάσταση με στεγασμένο χώρο 1000 m² στη βιομηχανική ζώνη της Αθηένου στην Λάρνακα, καθώς και ευρύ φάσμα απο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό επανδρωμένο με πιστοποιημένα εξειδικευμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό. Ο συνδιασμός αυτός δημιουργείτην δυνατότητα να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην MasterMetalSmith ο πελάτης δεν είναι απλά ένας αριθμός. Το φιλικό περιβάλλον στα νέα μας γραφεία καθώς και η άμεση προσωπική επικοινωνία σχετικά με όλες τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν κατα την διάρκεια ενός έργου αποτελούν το κλειδί της ανωδικής μας πορείας παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς.

mastermetalsmiths-profile

mastermetalsmiths-TUV-Cert-ISO-9001-2008
Welding Procedure Qualification Record Form (WPQR)
CYS EN ISO 15614-01

cne_technologies_mastermetalsmith

Welded Steel Plates
Transverse tensiles